Wat maakt een moeder dochter armband zo bijzonder?

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 20:55

Je denkt vast die kralenarmband vind ik en/of mijn moeder maar niks. Maar ik zal je hieronder uitleggen wat het armbandje zo speciaal maakt voor jou en je mini me.

Ik weet nog dat ik vroeger altijd in de sieradendoos van mijn oma keek.
De parelkettingen en de clip oorbellen kwamen tevoorschijn en daar versierde ik mijzelf ermee.  Uiteraard deed ik haar hak schoenen ook aan. Door hetzelfde te dragen als mijn oma, voelde ik mij mooi en speciaal.
Oma zei altijd: Je kunt er nog zo mooi uit zien, maar al heb je niet de juiste schoenen aan vallen de mooie sieraden ook niet op.
En zo is het ook, een paar kapotte schoenen en mooie sieraden geeft een hele andere look dan dat je nette schoenen aan hebt.
Dus daar ging ik met de schoenen en sieraden van mijn oma door de woonkamer, alsof ik een modeshow aan het geven was.

 

Een moeder dochter armband is daarom het perfecte sieraad om met je dochters of met alle generaties vrouwen in de familie te dragen. 
Plus het zijn ook de mooiste cadeaus om te krijgen.

Het is namelijk niet zomaar een armbandje maar een armbandje wat jullie met elkaar verbindt en elkaar speciaal laat voelen.


Je kunt er ook zelf een betekenis aan geven.
Zo zijn er ook kleine kinderen die het spannend vinden om bij hun moeder weg te gaan, bijvoorbeeld naar een eerste schooldag.

Door allebei hetzelfde armbandje te dragen en uit te leggen dat jullie door de armbandjes altijd in gedachtes bij elkaar zijn, maakt het die eerste schooldag een stuk minder spannend.


Dus hoe leuk is het om zelf de armbandjes te laten maken in jullie eigen stijl! Jullie matchen niet alleen met elkaar, maar je kunt gelijk zien wie de allerleukste moeder dochter band hebben. ;)