Betekenis boho stijl

Wij zijn gek op de bohemian stijl. Dit geeft een zomers gevoel, blote voeten, korte shirtjes aan en niet te vergeten de geweldige feestjes. Boho is niet alleen een levensstijl, maar ook een kleding en sieradenstijl. Dit zijn vaak alle stijlen door elkaar heen. Er worden veel materialen gebruikt, veel kleuren en alle stijlen mogen gemixt worden met elkaar.Wil jij weten hoe deze stijl het beste kunt dragen? Lees dan snel verder!

Lees meer »

Oorbellen trend 2023

Verwen jij jezelf weleens met een mooi stuk sieraad? Meestal krijg je mooie sieraden als je jarig bent, bij een verloving of als je een gala hebt. Maar wanneer investeer je zelf in mooie sieraden?Dat is nu een trend die in opkomst is. Door sieraden te dragen, maar ook kleding die je zelf leuk vindt laat je gelijk een stukje persoonlijkheid zien. Hoe groter het statement, hoe beter.

Lees meer »

Festival look 2023

Het lekkere weer komt er aan en het festivalseizoen is eindelijk begonnen! Een festival is de perfecte plek om te socializen, te genieten van muziek en te dansen.Maar dan de vraag, wat moet ik aan?In deze blog geef ik je tips en tricks voor de perfecte look,and you’re good to go!

Lees meer »