Oorbellen trend 2023

Gepubliceerd op 29 mei 2023 om 14:14

Oorbellen trends 2023

Verwen jij jezelf weleens met een mooi stuk sieraad?
Meestal krijg je mooie sieraden als je jarig bent, bij een verloving of als je een gala hebt. Maar wanneer investeer je zelf in mooie sieraden?
Dat is nu een trend die in opkomst is. Door sieraden te dragen, maar ook kleding die je zelf leuk vindt laat je gelijk een stukje persoonlijkheid zien. Hoe groter het statement, hoe beter.

Mensen zijn opzoek naar iets speciaals, iets wat ze aanspreekt om voor zichzelf te kopen. Zoals kleine gouden oorbellen of iets persoonlijks dat handgemaakt is. Maar vooral oorbellen die je elke dag kunt dragen en ze mogen vooral opvallen.

 

Statement oorbellen

De grootste oorbellen trend van 2023 zijn de statement oorbellen. Door grote opvallende oorbellen te dragen is dit de manier om je eigen persoonlijkheid en stijl uit te drukken.
Vaak zijn statement oorbellen uniek en zijn ze van verschillende materialen gemaakt. Denk daarbij aan goud, zilver, roestvrij staal, kralen, schelpen en ander natuurlijk materiaal. Door de natuurlijke materialen wordt er een bohemien look gecreëerd.

Het leuke aan statement oorbellen is dat je er nooit saai uit ziet, het vrolijkt je outfit op en je ziet er gelijk bijzonder uit.

Maar hoe combineer je statement oorbellen?

Het is belangrijk dat je weet hoe je statement oorbellen het beste kunt combineren.
Draag jij een simpele top of jurk, dan staan statement oorbellen hier perfect bij. Ze vallen dan gelijk op.
Draag jij drukke prints, zorg dan dat de prints zo veel mogelijk met elkaar matchen.
Wil jij je kleurrijke statement oorbellen echt op laten vallen, zorg dan dat je haar en andere sieraden niet te opvallend zijn. Zo zorg je ervoor dat de oorbellen tot hun recht komen. De eyecatchers van jouw look.


In het kort, door statement oorbellen kun jij je persoonlijkheid en stijl laten zien. Door de oorbellen op de juiste manier te dragen is dit een geweldige manier om jouw outfit tot een ander level te brengen.

 

Kleurrijke oorbellen

Een leuke touch voor je outfit zijn kleurrijke oorbellen.
Je hebt ze in een hoop verschillende kleuren van subtiele kleuren tot felle neonkleuren. Ze zijn te vinden in verschillende stijlen en vormen. Zoals grote statement oorbellen maar ook in studs.
Ook zie je veel kleurrijke bloem oorbellen, oorbellen met dierenprints en oorbellen met een asymmetrische look.

En zeg nu eens eerlijk, van kleur wordt iedereen vrolijk toch?
Door kleurrijke oorbellen word je niet alleen vrolijk maar vrolijkt je ook jouw outfit op.

Om te zorgen dat de kleurrijke oorbellen een mooi geheel vormen met je outfit, is het aan jouw om te zorgen dat je je outfit simpel houdt. Laat een kleur uit je outfit in de oorbellen terug komen. Dan weet ik zeker dat jij er prachtig uitkomt te zien.


Parel oorbellen

Wil jij juist oorbellen die elegant en tijdloos zijn?
Kies dan voor pareloorbellen. Deze zijn in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar.
Parel oorbellen kun je bij elke gelegenheid dragen en zijn daardoor een aanwinst voor je sieradencollectie.

Maar hoe combineer je het beste pareloorbellen met jouw outfit?

Oorbellen met parels zijn geschikt voor elke outfit, maar staan wel snel classic.
Zorg voor een stijlvolle look. Combineer de pareloorbellen met een parelketting of een armband met parels. Zorg ervoor dat de outfit niet te druk is, zo komen de parels goed tot hun recht.

 

Vintage en retro oorbellen

Vintage en retro oorbellen zijn oorbellen die geïnspireerd op oorbellen uit het verleden. Je moet hierbij denken aan de jaren 30, 40, 50.  Deze oorbellen worden steeds populairder en zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen.
Wil jij er klassiek en tijdloos uitzien met een tintje chic en elegant, dan zijn deze oorbellen perfect voor jou.

Hieronder wat foto's ter inspiratie.