Betekenis boho stijl

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 12:17

Wat betekend nu eigenlijk Boho stijl en welke soorten Boho sieraden zijn er?

Wij zijn gek op de bohemian stijl. Dit geeft een zomers gevoel, blote voeten, korte shirtjes aan en niet te vergeten de geweldige feestjes.
Boho is niet alleen een levensstijl, maar ook een kleding en sieradenstijl. Dit zijn vaak alle stijlen door elkaar heen. Er worden veel materialen gebruikt, veel kleuren en alle stijlen mogen gemixt worden met elkaar.
Wil jij weten hoe deze stijl het beste kunt dragen? Lees dan snel verder!

De betekenis van boho

Boho is een afkorting van bohemian. Dit is niet alleen de betekenis van een sieraden of kleding stijl maar kan ook gezien worden als levensstijl.
Echte bohemians zijn levensgenieters en willen er alles uithalen. Zij genieten van de natuur en alles wat het leven te bieden heeft

Boho stijl? Wat is dat dan?

Bij boho stijl moet je denken aan blote voeten, gypsy’s, festivals, dromers en vooral veel opvallende sieraden dragen. Niks is te gek.
Bij deze stijl mag je lekker opvallen. Je kunt alle sieraden bij elkaar dragen, hoe meer hoe beter en laat het vooral zien door middel van een hoop kleuren. 

Verschillende soorten boho sieraden 

Wil je graag boho sieraden gaan dragen? Maar weet je niet waar je moet beginnen?
De boho sieraden musthaves zijn op dit moment echt de grote kleurrijke sieraden.
Denk dan aan grote kleurrijke statementoorbellen, grote statementoorbellen met franjes, stoere armbanden,
enkelbandjes en statement kettingen.

Sinds korte tijd zijn ook de earcandy’s en earparty’s erg populair. Maar ook dit kun je goed combineren met de boho stijl.
Heb je één gaatje in je oren? Geen probleem, de ear cuff of ear climber is dan perfect voor je. Hiervoor heb je geen gaatje nodig in je oor. Het is een ring die je om het randje van je oorschelp schuift en ietsjes dicht moet klikken. Je kunt het zien als een neppiercing.

Bekijk alle oorbellen